Natuursteen coaten

Door het coaten van uw natuursteen wordt uw vloer weer prachtig en praktisch in het onderhoud Een coating beschermd het oppervlak en intensiveert de kleur van uw natuursteen.

Beschermd uw vloer van bovenaf

natuursteen coaten

Wij brengen een beschermende laag coating aan op uw (doorgaans ruwe) natuursteen. Vuil, vloeistoffen en vetten krijgen niet of nauwelijks de kans om in het natuursteen te trekken. Omdat deze coating de steen afsluit, is deze goed beschermd voor allerlei invloeden uit het dagelijks gebruik. De beschermlaag kan alleen nog door slijtage of beschadigingen worden aangetast. 

Dweilen maar!

Het is ook nog mogelijk om een extra waslaag op de vloer aan te brengen voor een perfecte bescherming en een geweldig gemakkelijk onderhoud.

Door te dweilen met een afgestemde dweilwas kunt u heel lang zelf deze beschermlagen goed onderhouden voor er professioneel onderhoud nodig is.

Krassen? Geen paniek!

Is er een kras of beschadiging in de beschermlaag gekomen? Geen nood, dan kunt u een kleine hoeveelheid van de coating of dweilwas puur op de beschadiging brengen de schade vaak al herstellen. In het gewone dweilonderhoud verdwijnt de beschadiging daarna vaak al na enkele weken.