Werkwijze

Wij voeren onze werkzaamheden natuurlijk met zorg uit. Om u een indruk te geven van de gang van zaken zullen wij u hiervan een korte indruk geven.

Prijsopgave en afspraak

Allereerst komen we, indien nodig, eerst kosteloos en vrijblijvend bij u langs om uw natuursteen te inspecteren. Samen met u kijken wij dan naar de behandeling die het best aansluit bij uw wensen en verwachtingen. Ook zullen wij u informeren over hoe veel tijd deze behandeling in beslag zal nemen en wat de kosten hiervan zullen zijn.

Voor het werk

Op de dag van het natuursteenonderhoud moet u er voor zorgen dat het te behandelen oppervlak leeg is, kunt u dit niet, dan moet u contact met ons opnemen om de mogelijkheden en de eventuele extra kosten hiervan te bespreken. De extra kosten worden gemaakt doordat het leegruimen van bijvoorbeeld een kamer veel tijd in beslag kan nemen. Dit heeft gevolgen voor de tijdsduur van de behandeling en heeft dus ook gevolgen voor de planning.

Afplakken

Wij zullen beginnen met het afplakken van de aangrenzende wanden en eventuele vloerdelen met een statische folie. Dit doen we zodat we er altijd zeker van zijn dat deze oppervlakken vocht en spatvrij blijven.

Behandeling

Daarna zullen wij beginnen met de door ons geadviseerde behandeling.

Of u na het uitvoeren van onze werkzaamheden direct van de vloer of aanrecht gebruik kunt maken zal per behandeling verschillen. U krijgt daarover van te voren duidelijk bericht.

Onderhoudsadvies

Voordat wij vertrekken krijgt u van ons advies voor het onderhoud van uw natuursteen.

Samenvatting

Na een kosteloos en vrijblijvend bezoek van ons krijgt u een offerte voor het behandelen van uw natuursteen. Gaat u akkoord dan spreken we een datum en tijd af. We beginnen met het afplakken van de aangrenzende wanden en oppervlakken. De bewerking van het natuursteen zal enige tijd in beslag nemen. Hierna krijgt u advies voor het dagelijks en wekelijks onderhoud uw natuursteen.