Marmer Reinigen Utrecht

Werkgebied: Regio Utrecht

Uw marmer professioneel reinigen

Laat uw marmer reinigen door de specialist. Onze ervaring, producten en technieken maken uw marmer weer helemaal schoon en fris!En ook als reinigen alleen niet de oplossing is kunnen we u met verschillende diensten bij staan.

Voorkom schade en laat u informeren over de mogelijkheden

Marmer is een kwetsbaar materiaal, het is gevoelig voor zuren en vetten en kan in de loop der jaren aan slijtage onderhevig zijn. Alleen door met de juiste producten en technieken het marmer te reinigen krijgt u het mooiste resultaat. Wij bekijken graag met u de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend en kosteloos bezoek.

Wist u dat marmer na het reinigen iets doffer kan uitslaan?

Dit komt omdat er vaak een laag aanwezig is op het marmer welke bestaat uit een glanzende was, deze laag is afkomstig van schoonmaakmiddelen.Deze middelen zijn te herkennen aan de "glanzende film" of "glansherstellende laag" waarmee ze worden omschreven op het etiket van het schoonmaakmiddel. Door een marmeren vloer goed te reinigen en helemaal te ontdoen van dergelijke lagen wordt de echte staat van het marmer goed zichtbaar. Slijtage wordt duidelijker waarneembaar en doorgaans is er ook een groot kleurverschil te zien met delen die nog onbehandeld zijn.Na het reinigen wordt er dan ook vaak gekozen voor een vervolgbehandeling waarmee slijtage en gebruikssporen zoveel mogelijk of helemaal worden weggewerkt.

De beste oplossing heeft uw professional in huis

Ook als u liever zelf eerst wilt proberen om uw marmer eens goed te reinigen kunnen wij u adviseren. In de meeste gevallen is een deskundig advies over de te gebruiken producten en technieken al voldoende om zelf goede resultaten te kunnen behalen.